Menu
Your Cart

Ladyshave

Ladyshave kopen
Haar is het sieraad van de vrouw, maar dan wel alleen op het hoofd. Op andere plekken zijn vrouwen graag juist verlost van ontsierende haren En, zeg nou zelf, wat is er nou mooier dan een smetteloos gladde, en gezonde huid? Helaas zijn niet alle methoden om te ontharen even prettig en vaak zijn ze ook erg belastend voor de huid. Op sommige plaatsen, en dat zijn juist vaak de plaatsen waar je liever geen haargroei hebt, is de huid bovendien extra teer. Daar weten wij bij de Ladyshave Specialist alles van. Daarom hebben wij een breed assortiment aan ontharingsapparaten van alleen de beste merken, zoals Phillips, Remington, Braun, Babyliss, Rio (lasers) en Carmen. Zo zorg je goed voor jezelf en je huid!

Welke methode is het beste?
De manier van ontharen die het beste bij je past hangt af van je eigen voorkeur en je huid-/haartype. Daarnaast is ook je budget van belang. Heb je niet zoveel te besteden, dan is een laserapparaat waarschijnlijk boven je pet. Met een epilator ben je gedurende een aantal weken van je haar verlost en krijg je ook geen stoppels. Met een ladyshave blijven je haren ook een tijd lang weg, maar krijg je wel stoppeltjes. Daarentegen is een ladyshave weer minder pijnlijk en minder belastend voor de huid.

Let bij je keuze ook op de extra kenmerken van het apparaat. Is het apparaat waterdicht zodat je je ook onder de douche kunt ontharen? Wat is de stroomvoorziening? Is er een accu-indicator? Beschikt de ladyshave / epilator over verschillende standen? Batterijen hebben het voordeel dat je het apparaat overal kunt gebruiken, ook als er geen stopcontact in de buurt is. Maar de batterijen kunnen natuurlijk wel leegraken. Verschillende standen zijn prettig voor de gevoelige huid. Je kunt dan bij de bikinilijn of oksels bijvoorbeeld de stand op zacht zetten. Allemaal punten om in de gaten te houden.

Laserapparaten zijn weer een hoofdstuk apart. Met deze apparaten kun je de haren definitief verwijderen. Het proces is wel tijdrovender, omdat je elk haartje apart behandelt. Er hangt bovendien een prijskaartje aan deze methode, want laserapparaten zijn een stuk duurder dan ladyshaves en epilators.

Om je te helpen een keuze te maken hebben wij ons assortiment handig onderverdeeld in; ladyshaves, epilators, laser ontharing en trimmers. Verder hebben we ook een top 10 ladyshaves opgesteld, zodat je kunt zien wat andere klanten veel bestellen.

Ladyshave bestellen?
Bij de Ladyshave Specialist natuurlijk!  Wil jij ook mooie gladden benen, oksels en een bikinilijn? Bestel dan gauw een ladyshave, epilator of laserapparaat bij de Ladyshave Specialist. Wij zorgen ervoor, dat je binnen 2 à 3 dagen al aan de slag kunt. Wij bezorgen het door jou gekozen apparaat namelijk heel snel bij je thuis en als je bestelling meer dan €75,- bedraagt, nemen we ook nog eens de bezorgkosten voor onze rekening! Betalen is heel makkelijk en veilig via iDeal. Wacht dus niet langer en verwen jezelf met een mooie, gladde en gezonde huid!